Allround aannemer in Purmerend

Dakkapel of aanbouw laten bouwen?

Hoewel we gespecialiseerd zijn in aanbouw, verbouw, dakkapellen, dakopbouw en kunststof kozijnen, zijn we ook in te huren voor tal van andere bouwwerkzaamheden. Van nieuwbouw tot aanbouw en renovatie, Aannemersbedrijf J. Boom staat voor u klaar. Heeft u een verbouwing gepland? Huur aannemer J. Boom direct in.

Direct een offerte aanvragen

Nieuwbouw

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen huis te ontwerpen en laten bouwen? De aannemers van J. Boom zijn ook in te huren voor nieuwbouwprojecten op maat. Op basis van uw wens maken we graag een bouwtekening voor u. Wij coördineren het gehele project. Indien gewenst van de eerste tekening tot de finishing touch.


Verbouw

Fantaseert u van een open keuken of wilt u van twee kamers graag één maken? Heeft u altijd al gedroomd van een open haard of wilt u het plafond laten verlagen? J. Boom realiseert al uw verbouwplannen in no time.


Dakopbouw en dakkapel

Heeft u een zolder met schuine muren en komt u ruimte tekort? Of wilt u uw slaapkamer vergroten? Kies voor een dakopbouw of dakkapel en creëer meer ruimte én lichtinval.

Aan- of uitbouw

Heeft u een fijn huis maar wilt u eigenlijk een grotere slaapkamer of een ruimere woonkamer? Laat u verrassen door de extra woonruimte die een aan- of uitbouw u biedt. Neem contact op met Aannemersbedrijf J. Boom voor de mogelijkheden. 

Aanbouw uitbouw huis

Renovatie

Is uw dak aan vervanging toe of kan uw huiskamer wel een nieuw laagje stucwerk gebruiken? Laat ons uw huis opknappen.


Gevelbekleding

Met gevelbekleding geef je je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Kies uit verschillende kleuren en materialen.


Deuren en puien

Tijd voor een nieuwe deur? Of wilt u zelf een deur of pui kiezen voor uw aanbouw of nieuwbouwhuis? Kies bijvoorbeeld voor openslaande deuren, een schuifpui of een andere pui naar wens. Ons aanbod in deuren en puien is heel divers.

Kunststof voorgevels en kozijnen

Kunststof kozijnen en voorgevels zijn qua uiterlijk tegenwoordig bijna niet meer van houten te onderscheiden. Wat betreft functionaliteit biedt kunststof alleen maar voordelen. U bespaart op energiekosten door goede isolatie en kunststof is onderhoudsarm. Zo blijft uw kunststof kozijn of voorgevel lang mooi.

De krachten gebundeld


Om uw bouw- of verbouwproject perfect op te leveren werken wij al jaren samen met een vast aantal bedrijven. Een goede planning betekent voor ons namelijk ook een goede samenwerking met andere bedrijven.


Daarom werkt Aannemersbedrijf J. Boom altijd met dezelfde stukadoors, metselaars en elektriciens. Door deze vertrouwde samenwerking weten we wat we van elkaar kunnen verwachten (goed werk) en zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Het werk ligt daarom nooit stil, niemand loopt elkaar in de weg en u bent gegarandeerd van topwerk.


Bedrijven die een bijdrage zullen leveren aan uw project:
kuntsstof voorgevel

Meer weten?


Wilt u meer weten over onze diensten of de mogelijkheden voor bouw of verbouwing van uw woning? Wij beantwoorden al u vragen graag.

STEL HIER UW VRAAG