Klanten vertellen over aannemer J. Boom

Geslaagde verbouwingen in en om Purmerend

Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag? Al velen gingen u voor. Ruim 79 jaar maken wij onze klanten al blij met de realisatie van hun droomhuis. Natuurlijk kunnen wij zelf vertellen over onze succesvolle bouwwerken of verbouwingen, maar onze klanten kunnen dat beter. Bekijk hieronder de feedback van onze klanten en overtuig uzelf. 

Prachtige nieuwe slaapkamer

Beste Mario en Martin,


Sorry, voor mijn onhandigheid met Facebook.


Vandaar mijn stukje tekst voor jullie site via deze weg.


Waarschijnlijk gaan jullie bijna op vakantie. Dus een hele fijne vakantie. Wij slapen volgende week weer boven, maar dan in onze prachtige nieuwe slaapkamer. Vertraging zat in eigen vakantie en de kast. Maar ook die is erg mooi.

Vriendelijke groet, Ron & Jos Teunis


Mei 2014

Mooie kunststof ramen en een nieuwe voordeur

Beste Martin en Mario,


Half september zijn er bij ons kunststof ramen en een voordeur geplaatst.


De vele reacties van familie, vrienden en buurtbewoners zijn erg positief vonden de materiaal keuze en de kleuren van binnen en van buiten erg mooi.


Om met het Aannemersbedrijf J. Boom v.o.f. in zee te gaan was de vele werkzaamheden bij ons in de wijk en bij enkele vrienden van ons in Purmerend, deze zijn allemaal naar tevredenheid uitgevoerd.

Hierbij wil ik Martin en Mario hartelijk bedanken voor de goede afspraken, het advies, de planning en de mooie afwerking.

Mijn complimenten en hopelijk snel het volgende project.

Ik voel mij trots en prettig als ik weer thuis kom.

Vriendelijke groet,

Wilma Altena van Beetz

Oktober 2013

Nooit lang hoeven wachten


Hallo Martin,


Toch maar even voor gaan zitten, wij hebben tenslotte ook nooit lang op jullie hoeven wachten.


Ik hoop dat ons verhaal jullie bevalt en nieuwe klanten over de streep trekt om hun verbouwing aan ook jullie toe te vertrouwen.


Groet, Sabine


Bij toeval, al surfend op het web, kwamen wij op de site van v.o.f. Boom. Referenties die wij lazen waren vol lof en op de site kreeg je een goede impressie van voorgaande werken. Een telefoontje was voldoende om een afspraak te maken, op korte termijn, voor een oriënterend gesprek. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt, een opbouw en nieuwe schuifpui, in eerste instantie, werd door Martin en Mario op dusdanige wijze mogelijkheden besproken waardoor zaken aan het licht kwamen waar wij zelf nooit bij stil hadden gestaan. Door hun ervaring kwamen wij tot een wensenlijst waarop zij hun offerte af konden stemmen. Deze kwam binnen 10 dagen. Op mijn vraag welke producten wij "ongezien" aan zouden schaffen, werd laconiek gereageerd door te zeggen:" we hebben een schuifpui op voorraad en komen langs om deze te laten zien." Zo gezegd, zo gedaan...


Tijdens ondertekening van de offerte kwamen we op nieuwe plannen, namelijk een uitbouw. De schets die op die avond door Martin en Mario getekend is, is uiteindelijk ook bijna identiek gerealiseerd. Zaken die tijdens de uitvoer alsnog aan hen gevraagd werden om uit te voeren, zijn vakkundig en met oog voor detail uitgevoerd. We kregen ongevraagd advies waardoor er gelegenheid werd geboden om tijdig bij te sturen.


De firma Boom staat voor kwaliteit. Ze werken alleen met kwalitatief goede materialen en volgens ons ook "onderaannemers" die aan hun eisen voldoen. Staan zij ergens niet achter dan zullen zij het ook niet uitvoeren. Je kunt hen vertrouwen, afspraak is afspraak en mocht iets wijzigen ten opzichte van de gemaakte afspraak dan wordt er goed gecommuniceerd, ook door derden, en een alternatief of oplossing geboden. Je wordt tijdens de verbouwing ontzorgd. Martin en Mario voeren prima regie en plannen goed vooruit. Tijdens de uitvoeringsfase wordt er dagelijks goed opgeruimd en dat geeft je als klant het gevoel dat jouw welbevinden tijdens deze periode ertoe doet. Natuurlijk ontstaat geluidsoverlast en staat je huis op z'n kop, er wordt tenslotte verbouwd maar je krijgt bij firma Boom het gevoel dit project samen te dragen.
Onze verbouwing heeft in ruwe fase 3 weken geduurd en met complete afwerking in totaal 6 weken. Het is allemaal erg snel en soepel verlopen.


Verbouwen is intensief en kost veel energie maar met de firma Boom gaan we er zo weer voor. Mario en Martin, jullie zijn echte specialisten, wij zijn meer dan tevreden en mochten wij in de toekomst nieuwe verbouwings- of renovatie wensen hebben, dan bellen we jullie zeker op!


Dank, voor het prachtige werk waardoor ons woongenot enorm is verhoogd, ook aan jullie vakkundige collega's. Een pluim is hier meer dan op z'n plaats.

Hartelijke groet,


Sabine Mulders en Jos SporkSeptember 2013

Bekijk oudere referenties

In één week onze dakopbouw en verbouwing klaar

Beste Mario en Martin,


Heel veel dank voor de prachtige dakopbouw.


Onvoorstelbaar snel is door jullie deze verbouwing gerealiseerd. In één week tijd ( met nog één dag eraf vanwege de weersomstandigheden) veranderde onze slaapkamer met een behoorlijk schuin dak in een prachtige grote ruimte met openslaande deuren en grote zijramen.


Complimenten voor de strakke planning, het meedenken, de netheid van werken, het dagelijks opruimen van de binnen en buiten ruimte. Vooral de afvoer van puin (wij hebben geen achterom) was heel goed geregeld. Niets is afgevoerd door ons huis. Tevens complimenten voor het team waar jullie mee werken. Iedereen is attent en vakkundig. Het werk is nog niet helemaal klaar. Het dakterras wordt nog aangelegd, maar ook dat zal mooi worden.


Verbouwen met jullie is geen last maar een lust!

Ron & Jos Teunis

Oktober 2013

Uitbouw na familie-uitbreiding

Beste Mario en Martin,


Eind vorig jaar hebben we een besluit genomen een uitbouw te willen na de geboorte van onze zoon. Op advies van een vriend hebben we ook bij jullie een offerte en gesprek aangevraagd. Na het gesprek bleek onze keus snel gemaakt. Jullie kwamen ervaren en betrouwbaar over en gaven ons ook het vertrouwen.


Na de geboorte van onze zoon konden jullie gauw beginnen. Jullie werkten hard door en we merkten niets van jullie aanwezigheid behalve door het geluid. Alles was goed achter elkaar gepland waardoor voor ons gevoel vaart werd gemaakt en geen onnodige tijd werd verspild. Waar we ons over verbazen en zeer waarderen is de netheid van onze tuin na een werkdag. Met een rondrennende dochtertje wil je voorkomen dat ze over achtergelaten
"rotzooi" struikelt of iets in haar mondje zou kunnen stoppen. De spullen die wel achterbleven waren schoongemaakt en netjes opzij gelegd waar wij geen last van hadden. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.


Ook jullie flexibiliteit om iets tijdens de bouw toe te voegen en te wijzigen, is erg fijn. Uiteindelijk bedenk je toch tijdens de bouw dat iets toch anders moet oftewel iets erbij moet. Het zou zonde zijn wanneer dat op een later moment pas zou kunnen worden gerealiseerd omdat er geen rekening mee is gehouden.


Ook jullie meedenken waarderen we. In eerste instantie keken we naar de dakrand en dachten was het op een andere manier niet beter geweest? Maar na er goed naar gekeken te hebben zijn we erachter gekomen dat hierover is nagedacht.


Onze uitbouw is erg mooi geworden en ook van vrienden en familie krijgen we leuke opmerkingen. Dank Martin en Mario voor de uitbouw! Als we in ons huis nog willen verbouwen, zullen we jullie zeker opnieuw benaderen.


Succes met alle opdrachten, jullie verdienen het,Jenny & Chau

Wauw-gevoel

Beste Martin en Mario,


Ondanks dat het alweer een paar maanden geleden is sinds de verbouwing, heb ik nog altijd dat “wauw” gevoel als ik mijn woonkamer binnen kom. Wat een ruimte! Helemaal gelukkig ben ik met onze kunststof schuifpui waar we na goed advies van de mannen voor gekozen hebben.


De verbouwing zelf liep vlekkeloos, die stille en die kleine (zoals wij ze hier noemden) hebben dit perfect gerealiseerd en gecoördineerd. De stukadoor, metselaar en schilder allemaal, stuk voor stuk, vakmensen die het werk (ik kan niet anders zeggen) keurig hebben afgeleverd. Eigenlijk zijn we maar een paar dagen thuis gebleven van ons werk tijdens dit proces, had niet eens gehoeven want door de goede communicatie liep alles op rolletjes.


Een verbouwing is ingrijpend maar aan het einde van de elke dag zag de kamer er altijd netjes opgeruimd uit, zodoende konden wij toch nog een beetje gebruik maken van de keuken. Ik kan een ieder die aan verbouwen denkt adviseren om fa. Boom te benaderen.


Groetjes Familie Bollen


Augustus 2013

Onderscheidend op het gebied van dienstverlening

Heren,


Bijgaand een stukje voor op jullie site. Jullie hadden zelf foto’s gemaakt, dus als je die hierbij wilt zetten, ga je gang!


Dat we voor de tweede keer zo’n grote klus door jullie laten uitvoeren zegt eigenlijk al genoeg. Natuurlijk vooral vanwege jullie vakmanschap en nette afwerking. Maar waar jullie je minstens zo veel in onderscheiden is op het gebied van dienstverlening. Niet alleen dachten jullie vooraf met ons mee, jullie bleken ook achteraf voor alle voorkomende vragen en verzoeken bereikbaar én berekenbaar. Bedankt hiervoor!


Bob van Kampen en Renée Korthout


Augustus 2013